Holiday with result PT3

 photo salam_zps7f81b1cd.png
   OMG! sumpah nervous gila nak ambil result isnin depan (14 Disember 2015) hahahaha actually dah tau dah pun keputusannya tapi taknaklah share sini tunggu isnin nanti aku tangkap gambar slip pt3,upload kat blog.Btw,for me..result aku taklah teruk sangat.Aku dah 
cukup bangga dalam family ni aku dapat A banyak tu.. hehe 


   Stressnyalah.!!. sakit je hati ni tengok kawan lain punye result lagi baik.Cemburu ngan diorang,tapi apa kan daya redha jela bersyukur je mampu right?Cuti ni duduk rumah je bosan..nak hang ngan kawan gak ..silap nak hang ngan "BESTIE" cause yang lain tu lupa kawan.Boleh je upload gambar kat wechat lah insta lah pegi sana sini tak mengajak..kawan apa camtu? (im about to cry) hurm..

(So,that was "bestie" yang tak akan meninggalkan dan ditinggalkan)
(nash/me/deen )


   Aku dahlah senang je nak anggap sesetengah orang ni sebagai sahabat.Rapat sekejap ngan someone aku dah anggap camtu,entah-entah diorang pun tak anggap aku sahabat diorang.Sesetengah orang ni senang nak lupa kawan.And at the end aku yang merana..


   So that's all lah. BYE !



  
  

FREEDOM!

 photo salam_zps7f81b1cd.png
   Freedom lah sangat kan..hahaha okay serious harini tadi kat sekolah baru habis paper Geo PT3 .Sumpah lega gila bila benda dah settle.Btw kesian kat kengkawan yang lupa bawa bahan tadi :'( Tula,cikgu dah cakap bawa je bahan setiap hari cause takut ada buat exam secara mengejut.Yela,sekarang PT3 kan lain macam sikit..act yang lainnya tu exam geo ngan sejarah je.

  Cause what? cause exam dia boleh bawa bahan and ada lapan masa pembelajaran.Huh susah tak susahlah.And now,tinggal paper Sejarah ..huwargh :'0 .Dahla soalan geo tahun ni susah pasal kegitan ekonomi kena ada konsep,takrifan,cadangan,potensi and bla bal bla ..

  Klah thats all for now,jap lagi dah nak berbuka dah..lauk tomyam  :D bubye <3

Hobi Baru! Doodle Girl with Hijab

 photo salam_zps7f81b1cd.png
     Yeah,Its been a long day.. since I made the doodles.. okay just nak share may new doodle ^^ lama tak buat sebab paint tool sai expired burr..Then tetiba rasa nak buat :D Then I download baru ,So here we go!!


               JengJeng,sesapa yang tertarik boleh ambik cause ni freebies ^^ cuma kalau boleh dah pakai tu please comment kat entri or credit to my blg ke?!
Kay,serious seronok gile dapat buat doodle ni,just perlu idea je nak buat :)

             kbay>_< muah..